Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 97 common:people_all_forms

Наказ №187-г

Date: 30 листопада 2020 о 12:46, Refreshed 2 квітня 2021 о 17:49
120 views

"Про організацію освітнього
процесу в Зносицькій ЗОШ І-ІІІ ст.
із використанням технологій
дистанційного навчання
для учнів 5-11 класів"

ЗНОСИЦЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ

НАКАЗ

27.11.2020                                          с. Зносичі                                            № 187-г

Про організацію освітнього

процесу в Зносицькій ЗОШ І-ІІІ ст.

із використанням  технологій

дистанційного навчання

для учнів 5-11 класів

На виконання наказу МОН України №406 від 16.03.2020 р. «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу  COVID-19», відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»,  з урахуванням постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211«Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», беручи до уваги протокол засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №45 від 27.11.2020 року Немовицької сільської ради та лист відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту Немовицької сільської ради від 27.11.2020  № 470 , керуючись листом  МОН України №1/9-609  від 02.11.2020 р. «Щодо  організації дистанційного навчання»,  відповідно до рішення засідання педагогічної ради Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст., протокол №2 від 30.10.2020р., з метою запобігання поширенню на території  с. Зносичі коронавірусу COVID-19  та  інших вірусних захворювань,

                                                         

НАКАЗУЮ:

1.Організувати освітній процес в Зносицькій ЗОШ І-ІІІ ст. із використанням  технологій  дистанційного навчання  для учнів 5-11 класів з 30.11.2020р. по 04.12.2020р.

2.Запровадити з 30.11.2020р. по 04.12.2020р. гнучкий графік роботи для педагогічних працівників, що навчають у 5-11 класах.

3. Заступникам директора з навчально-виховної роботи Кичан М. О. та    Ветровій Л. І.:

3.1.Забезпечити організацію освітнього процесу учнів 5-11 класів з використанням дистанційних технологій у синхронному  режимі (не менше 30 хв) , згідно з розкладом уроків,  на платформі Google Classroom , з використанням хмарного сховища на  Google диску.

3.2. Проводити  моніторинг навчальних досягнень учнів під час навчання з використанням дистанційних технологій.

3.3. Здійснювати контроль за організацією навчання з використанням дистанційних технологій (Google диск, а також мобільного додатка Viber), аналізуючи зміст роботи, завдання та зворотній зв'язок.

3.4. Здійснювати контроль за дотриманням розкладу уроків .

3.5. Надавати методичну допомогу педагогам щодо планування організаційно-методичної роботи та підвищення кваліфікації (самоосвіти).

3.6. Підготувати звітну інформацію про навчання з використанням дистанційних технологій учнів 5-11 класів за період  з 30.11.2020р. по 04.12.2020р. та подати узагальнюючу інформацію директору школи                   

                                                                                                      До 08.12.20р.

4. Учителям інформатики Кичан М. О., Семенюку С. С., Ющик Т. В., Гудімовій Т. М. та інженеру-електроніку Барановському А. В. :

4.1. Надавати інструкції та консультативну допомогу педагогічним працівникам щодо використання різноманітних сервісів та платформ під час організації навчання з використанням дистанційних технологій

4.2. Забезпечити безперебійну роботу на платформі Google Classroom.

4.3. Забезпечити функціонування  та  технічну підтримку вебсайту закладу освіти  з метою  використання технологій  дистанційного навчання.

5.Класним керівникам 5-11 класів:

5.1.Проінформувати учнів, батьків про перехід на навчання з використанням технологій  дистанційного навчання з 30.11.2020р. по 04.12.2020р.

5.2. Провести роз’яснювальну роботу з батьками щодо обов’язкового виконання дітьми навчальних програм з предметів процес під час навчання з використанням дистанційних технологій.                              До 30.11.2020р.

5.3.Здійснювати дистанційно опитування учнів (через мобільний додаток Viber, телефонний режим тощо) про можливість чи неможливість взяти участь у синхронному режимі взаємодії з поважних причин  (стан здоров’я, відсутність доступу (обмежений доступ) до мережі Інтернет або технічних засобів навчання).             Щоденно до 09.00 з 30.11.2020р. по 04.12.2020р.

5.4. У разі незабезпечення участі дитини в освітньому процесі протягом                        3 робочих днів підряд з невідомих причин інформувати про це адміністрацію закладу, психологічну службу закладу.

6.Педагогічним працівникам, що працюють з учнями 5-11 класів:

6.1.Під час навчання з використанням дистанційних технологій працювати згідно з тижневим навантаженням та розкладом уроків у синхронному режимі.

6.2.За потреби коригувати календарно-тематичні плани, вчасно  готувати навчальні матеріали (презентації, відео, тести тощо).

6.3.Забезпечувати регулярну та змістовну взаємодію суб’єктів навчання з використанням дистанційних технологій із здійсненням форм індивідуальної та колективної навчально-пізнавальної діяльності учнів, а також здійснення ними самоконтролю під час навчання.

6.4.Керувати навчанням з використанням дистанційних технологій: викладати матеріал під час онлайн-уроків, надавати інструкційні картки до уроків, перевіряти домашні завдання  через електронну пошту, надсилати тести для перевірки знань, використовуючи різні освітні портали, зокрема освітній портал «На урок», тощо.

6.5. Контролювати виконання учнями завдань, коментувати їх та виставляти оцінки з подальшим занесенням до класного журналу.

6.6. Облік навчальних занять і результатів навчання учнів під час навчання з використанням дистанційних технологій здійснювати відповідно до законодавства у класному журналі, згідно з календарно-тематичним плануванням.

6.7. Організовувати проведення окремих  консультацій для учнів, які не можуть взяти участь у синхронному режимі, використовуючи  інші засоби комунікації, доступні для учнів (через мобільний додаток Viber, телефонний, поштовий зв'язок тощо), в онлайн режимі.

6.8. Повідомляти класних керівників, батьків учнів про неналежне виконання чи відсутність робіт їх дітьми.

6.8.Відповідати на дзвінки керівника закладу та представників адміністрації .

6.9.Перевіряти повідомлення  у  viber-групі  «Тeacher» та оперативно на них реагувати.

6.10.Перевіряти електронну пошту та оперативно відповідати на листи.

7. Асистентам учителя Лобасюк Л. О. та Федчук В. С. :

7.1. Організовувати навчання з використанням дистанційних технологій для дітей інклюзивної форми навчання  за індивідуальним навчальним планом та індивідуальною програмою розвитку дитини.

7.2.Проводити окремі  консультації для учнів інклюзивної форми навчання та їх батьків, використовуючи  різні засоби комунікації, доступні для учнів (через платформу Google Classroom, мобільний додаток Viber, телефонний, поштовий зв'язок тощо).

8.Практичному психологу Власюк Л. А.:

8.1.Проводити просвітницько-профілактичну роботу про технології дистанційного навчання.

8.2. Проводити онлайн-консультування  учасників освітнього процесу відповідно до плану роботи, до актуальних потреб та запитів учасників освітнього процесу.

8.3.Проводити окремі  консультації для учнів інклюзивної форми навчання та їх батьків, використовуючи  різні засоби комунікації, доступні для учнів (через платформу Google Classroom, мобільний додаток Viber, телефонний, поштовий зв'язок тощо).

9. Сестрі медичні Гризовській О.І.:

9.1.Забезпечити дотримання порядку допуску працівників закладу освіти до роботи, затвердженого наказом Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст.. від 31.08.2020 р. №114-г «Про відновлення освітнього процесу».

9.2.Забезпечити  щоденний строгий контроль за виконанням плану  протиепідемічних заходів, затверджених  наказом Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст.. від 31.08.2020 р. №114-г «Про відновлення освітнього процесу».

10. Для працівників закладу вхід та пересування приміщеннями закладу освіти дозволити при наявності захисної маски .

11. Для учнів 1-4 класів вхід та пересування приміщеннями закладу освіти дозволити без використання захисник масок.

12. Заборонити відвідування закладу освіти її здобувачами 5-11 класів у період з 30.11.2020р. по 04.12.2020р.

13. Секретар-друкарці Пупко О.М.:

13.1.Забезпечити реєстрацію та подальше інформування кореспонденції, що надходить електронною поштою закладу освіти.

13.2.Забезпечити видачу довідок для учнів 5-11 класів про відсутність харчування у період з 30.11.2020р. по 04.12.2020р.

14.Заступнику директора з господарської частини Самойлюку О. В. забезпечити виконання плану  протиепідемічних заходів, затверджених  наказом Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст.. від 31.08.2020 р. №114-г «Про відновлення освітнього процесу».

15. Заборонити проведення освітніх, культурних, спортивних та інших заходів .

16.Суворо заборонити допуск до закладу освіти сторонніх осіб, батьків або супроводжуючих осіб, крім тих, які супроводжують осіб з інвалідністю.

17. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

В. о. директора школи                              Л. О. Панасюк

РОЗКЛАД ДЗВІНКІВ

(синхронний режим)

  1. 9.00-9.30
  2. 9.45-10.15
  3. 10.30-11.00
  4. 11.15-11.45
  5. 12.00-12.30
  6. 12.45-13.15
  7. 13.30-14.00
  8. 14.15-14.45
Comments:
Only authorized users can leave comments.